Kyss mig

Publicerad 2013-06-30 00:17:28 i Vardagligt,

Oj idag sov jag länge, kanske behövdes, det är väl det semestern är till för, att vila och samla krafter. Körde mot gymmet försent tydligen för när jag kom dit hade de stängt. Kl 13!?!? Jag blir tokig på Friskis, jag har betalat ett helårskort, rätt mycket pengar och så har de så kassa tider. Främst under sommaren men även annars. Men jag får stå ut till januari då mitt kort går ut eller tills ett under händer. Sååå det var bara att köra där ifrån, jag som hade lagt upp värsta superpasset i mitt huvud.
 
Körde till gården och pysslade lite där och sen kom mormor dit på kaffe kl 15 och för att titta på kattungarna. Jag fick målat det mesta på sadelkammaren idag men lite återstår imorgon. Och imorgon ska jag minsann till gymmet. Grrr.
 
Ikväll stod filmen "Kyss mig" på schemat. En svensk film som verkligen rekommenderas. Nu ska jag nog strax sova, läsa lite i Body först bara :)
 
 

It's gonna get better

Publicerad 2013-06-28 23:22:54 i Vardagligt,

Fix och grejande hemma på förmiddagen, har bl.a lagt ut en del kläder på Tradera. De hittar ni på mitt användarnamn JennyJ_88. Diskade undan diskhögen och gjorde förresten proteinpannkakor på proteinpulver idag istället för banan varianten, det blev helt ok.
 
Gymmet kl ett och andra benpasset för veckan. Körde lite dropset i några maskiner och sen blev det cirkelövningar för rumpen gumpen. Imorgon ska jag verkligen göra ett stenhårt pass för rygg/axlar/biceps.
 
Ikväll blev det fin middag på underbara Klitterhus med jobbet. Där är så god mat och fantastisk utsikt, havet bara några meter från restaurangen. 
 
 
 

19hundra

Publicerad 2013-06-27 22:18:10 i Vardagligt,

Myskväll i Änglastaden med Titti och Johanna ikväll. Vi skulle ätit på Torstens men där var fullt så det blev 19hundra istället, gamla Saloon. Riktigt god mat, det blev musslor för oss alla, mycket gott.
 
 

Lets start over

Publicerad 2013-06-27 13:54:18 i Vardagligt,

Sovmorgon idag visst. Fy så seg jag blir av semester, eller kanske vädret rättare sagt. Vid 12 var jag på gymmet, bröst/mage/triceps denna dagen. Nu ska jag slänga i mig mat och kaffe, så förbaskat trött. Får pigga till mig sen, lite fix i stallet sen blir det gottemat på Torstens med Titti och Johanna. Jippi!
 
 

Jag har bestämt mig för att bli så jefla snygg!

Publicerad 2013-06-25 10:21:42 i Träning och hälsa,

Och stark :)
 
Lite motivation kan behövas innan dagens benpass. Kolla in dessa tjejerna!
 
 
 
 
Annars då? Jo jag har sovit skitdåligt, vaknade halv fem av att flera flugor tassade runt på mig med sina små fötter och surrade mig i öronen. Somnade om nån gång men känner mig typ bakis efter den fluginvationen, jag behöver sova! Flugsmällare ska inhandlas idag.
 
 

All we've got is right now

Publicerad 2013-06-24 16:21:19 i Vardagligt,

Gottefrukost i morse med kollegor och deras barn. William visade upp sitt finaste leende, det är ju så att man smälter! Sötis! Fick snackat av oss lite och så fick vi rapport av Åsa vad som händer på jobb. 
 
Sen blev det gymmet, körde axlar, rygg och biceps med fokus på axlar. Det sved rätt bra emellanåt faktiskt och armarna kändes som gelé. Köpte sedan nytt proteinpulver hos Alex Fitness. Denna gången chokladsmak, namnam. 
 

I need you like a heart need to beat

Publicerad 2013-06-24 00:36:00 i Vardagligt,

Det blev en lång dag av loppisar men skoj var det. Hittade en del grejer till rätt bra pris, det finns ju så mycket skoj, jag vill ta med mig allt! Köpte bl.a en väldigt söt stol. 
 
Imorgon kommer Åsa och Emilie hit och hennes lille William på frukost/brunch kl 10. Det ska bli mys det. Sen ska jag till gymmet och där blir det rygg/axlar/biceps, jag ska ge allt! Därefter blir det stallet.
 
 

Why do all good things come to an end?

Publicerad 2013-06-23 15:04:49 i Vardagligt,

Iväg på loppis i Småland med mina föräldrar, i Moheda heter det. Sånt tycker jag är skoj med gamla saker och tyger och inredning. Och pappa ska snart öppna loppis på gården så han samlar på sig saker inför det. Jag har gjort några fynd, ska ta bilder på de sen och visa :) 
 
 

I'm gonna rock your world

Publicerad 2013-06-20 09:52:12 i Vardagligt,

Hej hej flickor och pojkar.
 
Dagen började med inte så vacker proteinpannkaka och för starkt kaffe. Nu strax iväg och handla lite saker till mina hästar och sen blir det gymmet. Woop.
 
Stallet ska ställas i ordning i eftermiddag och lite sol ska jag nog hinna få på min bleka kropp. Kvällen är oviss än så länge. Oh hittade en sista minuten kryssning innan, Visby-Riga. Hehe, häftigare än så var det inte. Men det utgår från Stockholm på måndag och jag har troligtvis ingen resebuddy. Sååå det får nog bli dagsutflykter istället.
 
 

It's not much of a life I'm living

Publicerad 2013-06-19 23:02:51 i Vardagligt,

Igår eftermiddag deppade jag ihop i soffan men fick sen ett ryck och körde till Råbocka för att fota lite. Hjärnan behövde rensas och det var ju så himla fint väder. Vågor, sand mellan tårna och utsikt över Kullaberg är härligt. Vill köpa ett objektiv, har bara orginalobjektivet till min nu, ett 70-300mm ska tydligen vara bra. Jag har noll koll.
 

Blev det gym idag då? Nää. Jag tog ett ryck i stallet och blev nästan klar med städningen, bara lite småpyssel kvar och målning sen så är sommarstädningen över för i år. Men imorgon blir det gym, ev bröst och mage. Men det är ju rätt tråkigt :/

To the moon and back

Publicerad 2013-06-18 15:43:00 i Vardagligt,

Jag har varit lite av en mångssysslare idag och igår. Stallet blev högtryckstvättat innan i förmiddags så just då stod jag med hästbajs både här och där :P Sen bar det av till Änglastaden för att fixa naglarna. Lite kontrast det :)
 
Får se vad kvällen bjuder på, hoppas på gym eller trädgårdsfix och sen grillad fläskfilé. Men det återstår att se vad det blir. Mot Willys nu iallafall.
 
 
 
Poss poss

Nothing is as bad as it seems, right?

Publicerad 2013-06-17 22:49:47 i Vardagligt,

Mycket effektiv första dag på semestern. Gymmet först där det blev ett ok benpass, sen en runda i Änglastaden. Lite shopping och bokade tid imorgon på Diamond Nails kl 14 för att fixa fina tassar. Därefter till gården för att röja i stallet, tömde hela stallet på saker, tömde boxarna och sopade av allt. Imorgon ska det högtryckstvättas. Lär inte vara så fräsch efter det... Isch.
 
 

Lets make the best out of it

Publicerad 2013-06-17 10:01:00 i Vardagligt,

God morgon, god morgon.
 
Frukosten nere och snart blir det gymmet. Ben idag vilket var längesen så det lär kännas några dagar framöver. Tänkte köra dropset i några maskiner idag. Burn, burn. 
 
Efter gymmet ska jag ev fixa mina naglar, jag har aldrig gjort sådant på salong och tänkte att det kan vara fint nu på semestern. Det blir nog några väldigt enkla med gelé.
 
Jag har kommit på en sak jag vill göra på semestern, vilket är att åka till Hallands Väderö. Jag har varit där en gång när jag var liten och kommer ihåg att vattnet är fantastiskt. Så det får bli en dagsutflykt det. 
 
Annars då? Jo jag är nog inne i en 25 års kris. Jag känner att detta är en milstolpe men vad har jag gjort med mitt liv egentligen. Istället för att gå jättekliv framåt har jag det senaste året trampat bakåt istället. Jag vill för allt i världen inte börja om på något annat sätt än det han och jag pratat om så jag kämpar på, detta är värt att kämpa för.
 
Later.
 
 
 

I want you to stay

Publicerad 2013-06-16 14:23:00 i Vardagligt,

Semestern är igång men just nu känns det inte som det än. Jag har inga större planer dessa 3 veckorna utan jag tar dagarna som de kommer. Men jag hoppas på att få spendera tid med M. Och sen ska jag försöka beta av min "att-göra-lista". Mycket fix med hästarna och stallet, hänga på gymmet en hel del och mysa med mina vänner :-) <3
 
 
 
 
 
 

You make me wanna shout

Publicerad 2013-06-13 17:34:00 i Värmer i hjärtat,

Tog sovmorgon idag till nio, det händer inte så värst ofta. Röjde lite i lyan och sen iväg till affären. Stallet en väldigt snabb runda och sen var det tid att jobba. 
 
Jag har haft några bra dagar den senaste tiden, kanske allt kan lösa sig trots allt :) En ny start tar vid. Jag önskar det av hela mitt hjärta.
 
 

What doesn't kill you

Publicerad 2013-06-11 20:00:52 i Vardagligt,

Gymmet idag för första gången på två veckor. Det blir så ibland, motivation försvinner och det finns annat som prioriteras. Idag blev det armar och axlar. Främst hantelövningar. Det gick rätt bra, ok tryck i armarna. Körde intensivt under en timme. Imorgon ev ben, beror lite på hur dagen ser ut. 
 
 
 

Soliga dag

Publicerad 2013-06-01 13:41:04 i Vardagligt,

Åh så härligt att vakna och solen skiner. Jag hade väntat mig regn och åska så. Gjorde banan och äggvitepannkakor sen till frukost som blev perfekta. Mums. Fix med tvätt och disk i lägenheten sen shopping på Lager 157. Men jag köpte inget faktiskt, blev irriterad att de inte hade några vita shorts, ville jag ju ha. Grrr. Nu pyssel i stallet och hjälpa mina föräldrar i trädgården. 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela