Grovarbetare

Publicerad 2013-05-28 11:46:10 i Vardagligt,

Igår benpass efter jobbet och efter att jag solat och handlat mat. Effektiv sometimes. Gick rätt bra på gymmet, körde ny övning för gumpen och det känns idag. Sen stallet och mocka och rulla stora halmbalar. Gick prommis med hästen min, eller jag gick och han bockade och sparkade bakut. Suck. 
 
Förresten, tillökning i stallet igår. Två små kisebarn. 
 
Idag ok axel, rygg och bicepspass på gymmet och nu ut i stallet och jobba (och mysa med katterna) innan jobb. 
 

Träningstips

Publicerad 2013-05-26 21:29:03 i Träning och hälsa,

Hittade nyss denna superbra videon med 5 olika övningar för rumpan för som ni vet "if you don´t focus on your ass, no one will". Någon av dessa övningarna kommer jag nog lägga till på gymmet imorgon, för då är det rump och benpass som gäller.
 

Segare än segast

Publicerad 2013-05-26 14:28:00 i Vardagligt,

Usch och fy för denna dagen. Segt att jobba och som om inte det varit nog så har jag mått illa hela dagen, men än så länge inte hänt mer än så. Men jag hatar att må illa :( 2,5 timme kvar på jobb sen tänker jag lägga mig på soffan och hoppas på att må bättre. 
 

Ledig fredag och jobbehelg

Publicerad 2013-05-25 11:21:00 i Vardagligt,

Fick hunnit med att städa båda bilarna och tvätta den nya (helt onödigt, ser redan förjävlig ut), fikade med mamma och fix i stallet. Tappat suget för gymmet nu och idag blir det inte heller (slutar jobba 17 och gymmet stänger då idag, idiotiskt, funderar på att byta gym). Så ikväll blir det stallet efter jobb sen sova tidigt. 
 

Fading like a flower

Publicerad 2013-05-23 20:44:50 i Vardagligt,

I morse fick jag ideen att baka. Resultatet blir sällan så bra som jag hoppas på. Bakade kokosmuffins med jordgubbe och majsmuffins med tomat och ost men ingen av dem blev någon höjdare. Till stallet sen och därefter fick Volvon som ska säljas sig en tvätt. Jobb hela em, tråkigt att sitta inne när det är så fint väder.
 

Jag är en dålig människa

Publicerad 2013-05-22 16:25:48 i Vardagligt,

Usch motivationen sjönk hastigt när jag lämnade jobb. Kom på att jag glömde gymväskan på jobb men orkade inte vända. Inom affären för att hitta någon bra lunch, typ. Hittade även cola, munkar, delicatoboll och Marabouchoklad. Ve och fasa. Nu sitter jag på gården och somnar väl snart vid köksbordet. Gympasset kan vara väldigt långt borta nu känns det som. Men vi får se.
 

Jobb, hästar, gymmet

Publicerad 2013-05-22 12:58:33 i Vardagligt,

Jobb till 14 idag. Väldigt lugnt på jobb, det behövs ibland. Sen vill nog mina hästar bli lite ompysslade, står inne idag pga skitväder. Ikväll satsar jag på ett rikigt jävligt benpass. Heja mig. Förresten, nyfiken på vem som läser min blogg. Så vem är du?

What's the time?

Publicerad 2013-05-21 18:12:40 i Vardagligt,

Inget gym idag, däremot dansande med dammsugaren och släpande på tvätt. Så nu är det rent och fint i lyan. Sen stallet en runda innan det var dags för jobb kl 14. 
 

Kvällsmat a la M

Publicerad 2013-05-20 23:15:19 i Vardagligt,

Måndag, måndag.. Minst sagt segt. Jobb till halv tre sen gymmet. Inte bästa passet precis men bättre än inget. Körde sen till gården och då tittade solen fram, och fågelkvitter. Älskar livet på landet. Väl hemma blev det 30 min pw och sen korv med bröd. Hehe. Mycket enkelt. 
 

Teardrops

Publicerad 2013-05-19 22:10:37 i Vardagligt,

Igår kväll träff med Titti och Johanna i Helsingborg. Supergod mat på Bishops i solen. Härligt väder! Nästan upp mot 30 grader igår. Sen en drink på Helsing, alkoholfri för mig. Därefter Eurovisionfinal hos Johanna. Vann rätt låt?
 
Idag lång sovmorgon och lite fix i lägenheten. Stallet en runda sen och vid 18 blev det gymmet. Jag var jättetrött men det gick bättre än väntat. Idag blev det axlar, rygg och biceps. Nu är det hockey. Måste ju heja på Sverige lite
.
 
 

Gårdagen

Publicerad 2013-05-18 15:28:37 i Träning och hälsa,

Lång jobbedag igår med tre hästar som skulle besiktigas och sen en stackare som var väldigt halt. Slutade vid fem och körde då till gymmet. Benpass blev det, hade fortfarande lite träningsvärk sen i måndags. Körde sen till stranden och sprang en runda där, 24 grader och tjock tröja, burn fat burn. Därefter handla stevia så att jag kan baka nyttiga saker sen lagde jag bananpannkaka. Sååå gott! Bara 4 äggvitor och två mosade bananer i men det smakar ljuvligt. Tänkte sen ta en långpromenad men det blev filmen Elizabeth istället.
 

Dagens lunch

Publicerad 2013-05-16 11:42:32 i Mat och dryck,

Vilodag idag, skulle tagit det imorgon men hinner inte träna idag och kroppen behöver nog vila. Tvättat och städat en del och betalt räkningar. Tidig lunch idag för snart bär det av till hästarna.
 
Färs, grönsaker och red bull står på menyn.
 

Träningsvärk

Publicerad 2013-05-15 22:43:01 i Träning och hälsa,

Aj oj iiii... Benen har varit möra nu sen i måndags, tog rätt bra då känns det som. Hade nog inte tränat på två veckor då så verkar det ingå att få riktigt hemsk träningsvärk. Igår tränade jag mage, bröst och triceps. Tycker inte alls att det är så roligt. Men allt ska ju gås igenom så det är bara att bita i det sura äpplet. Idag däremot rygg, biceps och axlar, men det tog lite emot pga av träningsvärk i bröstet också. Haha fy vad jag gnäller idag. Imorgon eventuellt benpass beroende på hur möra benen är. Kollat lite nya övningar för ben och axlar. Varitation behövs.
 
Virrig dag idag, jättetrött i morse. Masade mig till jobb och gjorde dagens pass där + en timme. Sen till gymmet och glömde vattenflaskan i bilen, insåg sen med att jag glömt proteinpulvet till efter gympasset så det fick lösa sig med en Reztart från Friskiskiosken. Handlade litta kött och kvarg och sen bar det av till mina hästar.
 
Nu ska jag nanna. Mycket att stå i imorgon med. Måste ringa Länsförsäkringar med, suck, tråkiga samtal.
 

Nedräkning

Publicerad 2013-05-13 22:38:00 i Träning och hälsa,

Om en månad hoppas jag på att jag ser helt annorlunda ut än nu. Det är dags att bruka allvar med maten och lägga in ordentligt med kondition varje dag. Idag var första träningsdagen efter förkylning. Nybliven 25 åring steg in på gymmet med huvudet högt. Gjorde ett försök iallafall. Hehe. Idag blev det benpass, körde drop set i lårcurlen annars det "vanliga". 90 kg i benpress, fattar inte riktigt den gången för mer än en månad sen då 110 kg vara FLÖG upp, måste ätit spenat den dagen eller något. Efter att benen fått jobba blev det promenad på löpband, 300 kalorier borta, ta da.
 
Nu sova så jag orkar bege mig till gymmet imorgon bitti. Mage, triceps och bröst är det dags för då. Natti.
 
 

We´re not broken

Publicerad 2013-05-09 21:40:03 i Vardagligt,

Hej vänner och ovänner.
 
Idag ledig dag (och imorgon, lördag och söndag) Vilket himla konstigt väder det varit idag, sol och regn om vartannat. Blev lite fixande i förmiddags inför kalas på lördag och sen bar det av till Väla för att träffa M. Fick fixat lite smått jag behövde men imorgon får jag handla sista maten till lördag. Väl hemma igen somnade jag på mattan (!) i vardagsrummet, hehe, och vaknade av värsta hostattacken. Fixade till mat, taco med panerad kyckling (recept kommer). Snart blire film men först sola - på tub.  
 
Imorgon tänkte jag bege mig till gymmet efter en veckas förkylning. Najs att komma igång igen, HATE att vara sjuk.
 
 
Jag på gymmet imorgon.Typ.

Tårta

Publicerad 2013-05-08 16:06:47 i Vardagligt,

Idag bjöd jag på tårta på jobb. Kändes uppskattat. Blir ju hela 25 år på lördag! Och present fick jag också, en gottepåse med ostar, marmelad, kex och vin från ostbutiken. Oh så gott det ska bli att mumsa på det. Tack snälla kollegorna!
Och sen var Emilie och hälsade på med med sin 6 veckors bebis. Helt fantastisk och underbar! Jag var helt salig!

Förkylningen slog till

Publicerad 2013-05-05 12:02:29 i Vardagligt,

I fredags gick det inte att stå emot förkylning längre, alla på jobb har varit sjuka i omgångar men jag har klarat mig, tills nu. Sörplar te, snorar, äter godis och havregrynsgröt det är min söndag det. Solen skiner retligt och jag ligger bara på soffan. Ska iväg till gården sen och hämta en skänk till köket, sen soffan igen.
 
Igår var jag hos Titti och åt middag på kvällen. Tack för god mat vännen och mycket pratande!
 
Var och köpte nytt proteinpulver häromdagen, provade ett annat nu. Får se om jag kan bestämma mig för vilket jag ska köra på sen. Denna gången blev det smaken Vanilla Very Berry.
 
 

1 maj

Publicerad 2013-05-01 10:08:57 i Vardagligt,

Hej hej hej!
 
Då var sköna maj här - välkommen! Jag tog ordentlig sovmorgon idag, najs det. Jobbade till halv tio igår och sen blev det en film på det. Idag ledig dag och jag tänkte hinna med ungefär 1000 grejer. Känner att det är fullt möjligt... (?) Fast nr 1 och 2 är stallet och gymmet.
 
Letat ett tag nu efter en fin klänning att ha på min 25 års dag. Typ i stil med denna skulle jag vilja ha. Håret ska fixas den 7/5 av fina Madde Löhr på Salong Självfallet i Kvidinge. Mitt hår är hemskt i topparna nu. Och smycken ska nog jag, pysseltanten, mixtra ihop själv.
 
Nehep nu ska jag ta tag i de där 1000 grejerna..

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela