Pastell

Publicerad 2013-04-30 09:24:00 i Loppis och shopping,

Jobbedagen igår började med att chefen redan var på plats när jag och Emma traskade in. Efter helgens tävlingar på Skandinavium var det några hästar som skulle kollas upp och de hade tydligen börjat redan kl 6 på morgonen. Dagen blev ganska rörig, jag hoppas att det inte blev alltför sent på kvällen för de andra :/
 
Efter jobb bar det av in till stan för mig. Skulle kolla en grej, och köpte en grej, återkommer om detta. Och det blev en runda in på Åhlens med. Hittade väldigt söta tröjor och dessutom var det halva reapriset. Me like.
 
Hem sen och fixade lite inför min 25 års dag. Och skrev listor. Jag och mina listor. Jag skriver en massa listor och bockar sedan av det jag gjort. Men än är listan lång. Tänkte ta tag i det mesta kanske imorgon eller till helgen så att jag blir klar. Måste hitta klänning med...
 
 

Dagens träning

Publicerad 2013-04-28 22:10:00 i Träning och hälsa,

Blev sjukt trött i benen idag, körde tuffa set i lårcurlen. Så ska det vara sen blev det en del baksida lår och squats och utfall. Phu, gick som en 90-åring uppför trappan till löpbanden sen. Löpningen gick inte så bra, det är så himla varmt på andra plan på Friskis. Det får bli löpning ute istället i fortsättningen. 
 
Mat ikväll blev Jenny special. Rökt skinka, kalkon eller kyckling ca 200 g, en purjolök och tex zuccini. Idag hade jag någon rotfrukt, men det är godare med zuccini till. Stek allt på svag värme i ca 20 min. KLART! Till efterrätt - vattenmelonssmoothie.
 
 
 
 
 
 

Jobbehelg och syndardag

Publicerad 2013-04-28 13:25:04 i Vardagligt,

Ja som skrivit, jobbhelg för mig. Något jag får stå ut med för att ha kortare dagar i veckorna. Men denna helgen har gått över förväntan, antagligen för att jag är ledig på onsdag och tre helger framöver. Najs. 
 
Gottedag idag, äter inte bara skit idag men äter det jag vill äta. Så ska det vara men inte VARJE dag. Börjat med cardio nu så hoppas på att fettet ska lossna, ikväll blir det ev ett ordentligt benpass och sen löpning på det. 
 

Train insane or remane the same

Publicerad 2013-04-25 08:40:13 i Vardagligt,

God morgon.
 
Lite seg såhär på morgonkvisten. Fått i mig proteingröt och några morötter, tvätten är igång och jag ska försöka ta mig iväg till gymmet snart. Jobbade 10,5 timme igår med en gympaus imellan. Idag blir de inte lika mycket på jobb så inga 10 timmar.
 
Resultat ger motivation, mycket sant. Igår tyckte jag mig se ådror på armarna utan pump. Jippi! Ett babystep i taget så ska det nog bli bra till slut. Imellanåt har jag nu tränat 6 dagar i veckan under iallafall 3 månader, jag vet inte hur resultaten ska vara efter denna tiden men detta är lärdom för mig då jag inte vet hur jag ska gå till väga med träningsupplägg, mat osv. Jag provar mig helt enkelt fram.
 

Pyssel

Publicerad 2013-04-23 20:25:00 i Pyssel och tecknat,

Kommer ni ihåg pysslet jag höll på med för en tid sen? Helt glömt bort att visa vad det blev av det :) Iallafall var det en present till min kära kollega Emilie som fått en liten bebbe.
 

Jogg.se

Publicerad 2013-04-23 19:40:31 i Vardagligt,

Sitter nu och har just upptagit jogg.se. Längesen jag använde mig av den sidan men nu så. Perfekt för att mäta löprundor och spana på andras. Jag kollar just nu om det finns någon vettig runda för mig att ta mig ann. Känner inte riktigt till denna hålan, iallafall inte hur vägarna går och vad det finns för områden att springa i så lite tips från jogg kan inte vara fel.
 
Annars vilodag idag, fick köra till jobb tidigare än tänkt så dagen blev lite sönderhackad. Nu fixa lite i lyan, städa undan och laga mat sen blir det movietajm. Ska nog se en film som heter The Imaginarium of Doctor Parnassus. Jag har ju inte fixat någon tv än. Suck. Så det blir en massa filmer istället för min del. Filmtips tar gärna emot.
 
And I´m so happy happy, det KÄNNS iallfall som att mina feta lår börjar smalna. Muskler ja tack, men detta är fett som ska bort. Stora fasta lår är ok men inte som det är nu. Pw imorgon bitti it is.
 
 
 
 

Legday

Publicerad 2013-04-22 20:21:42 i Träning och hälsa,

...min favorit...
 
Hej followers, jobb i fm och sen snabbt till gymmet för ett bra pass med Lina. Squats med ordentliga vikter idag, längsen sist men det gick ok. 55 kg som mest, kunde säkert ökat men jag är rädd att tappa balansen totalt med typ 70 kg på axlarna. No fun. Sen lite pb i lårcurl, gjorde nog 5 set där med många reps med olika vikter, sen 6 reps på 61 kg. Det kändes det, vet inte om det är bra eller vad men tävlingen jag har är mot mig själv så jag är nöjd. Vadpress på 100 kg 3setx20reps. Sen lite annat smått och gott. Lina och jag kör en hemmabyggd benövning i den här maskinen. 40-50 kg och bra press med hälen gör susen. Funkar fint.
 
 
 
 
Sen körde vi mördarcirkelövningarna vi ofta kör vid benpass. Denna gången la vi till upphopp och till "dansstegen" hade vi en medicinboll. Oj oj oj. Flåsiga? Ja. Den tar bra.
 

Proteingröt

Publicerad 2013-04-21 10:27:45 i Mat och dryck,

Även idag blev det proteingröt till frukost. Gott ju!
 
Såhär gör jag:
1 dl havregryn (vanlig havregryn använder jag, gillar inte om fiberhavregryn)
2 ½ dl vatten
½ krm salt (detta hoppar jag över)
½ dl äggvita (från dunk)
 
Koka först upp havregrynen så att de blir till en gröt (!) häll sedan i äggvitan och låt det småputtra under omrörning. Det är lätt att det bränner fast. Skopa upp i en skål och servera med dina favvobär, frukt eller tex jordnötssmör. Idag blev det en stor jordgubbe och jordnötssmör på mitt och mjölk till det.
 
 

Morning workout

Publicerad 2013-04-20 08:56:00 i Vardagligt,

Dagens frukost bestående av havregrynsgröt med äggvita, en klick jordnötssmör, en klick lågkalori hallonsylt, mjölk och ett glas juice till det. Nu bär det av till gymmet i mitt nya träningslinne från Champion.

I woke up as your friend

Publicerad 2013-04-19 14:07:00 i Vardagligt,

Vad är mer frihet än att snöra på joggingskorna och springa så långt benen bär? Det är att göra det längs stranden när havet ligger som en spegel och våren visar sig genom 15 grader kl 20. Fint det må jag säga.
 
 
 

Rumpisen

Publicerad 2013-04-19 10:54:00 i Vardagligt,

Jaop! Träningsvärk idag, känns najs det. Mycket sällan som jag får det nu. Tror att det kan bero på att jag kör igenom hela kroppen två gånger per vecka. Det går sällan tex mer än tre dagar mellan mina benpass. 
 
Idag blir det vila då jag jobbar hela dagen men i helgen ska det bli rygg/axlar/biceps + mage/bröst/triceps. Och ni som är förkylda. Håll er långt ifrån mig!

Smoothie

Publicerad 2013-04-18 12:23:33 i Vardagligt,

I morse blev det en smoothie. Längesen jag gjorde det och så fick jag invigt min nya OBH nordica stavmixer med.
 
Detta hade jag i:
en blodgrape
en halv mango
1 1/2 dl mellanmjölk
1 dl äggvita
250 g lättkvarg
 
Detta blir två stora glas. När man gör smoothie på citrusfrukter så kan man med fördel sila det genom ett durkslag för att slippa de största tråkiga bitarna av fruktköttet, eller vad jag ska kalla det. Hoppas att ni förstår.
 

Hejja mig!

Publicerad 2013-04-14 22:07:53 i Träning och hälsa,

Nu har jag tänkt dra igång någon typ av deff. Jag har nog inte hunnit bygga så värst mycket muskler men något hoppas jag på iallafall. Bra mat och så lite fett som möjligt står på matschemat. Och på träningsschemat står styrka 6 dagar i veckan och cardio 30 min 6 dagar i veckan. En vilodag. Ingen nåd här inte.
 
 
Komsi komsi....

Kvällis

Publicerad 2013-04-14 20:52:13 i Mat och dryck,

Till kvällsmat idag blev det kokt blomkål, två äggvitor, några små tomater och proteinröra.
 
 
Proteinröra:
250 g lätt kesella
250 g keso lätt, eller smaksatt, jag valde grillad paprika
200 g rökt skinka
en halv röd lök
 
Blandas samman, räcker till tre portioner och kan sparas i kylskåpet några dagar.
 
 
 
 

Eat, pray, love

Publicerad 2013-04-13 23:38:17 i Vardagligt,

Dagen har inneburit flera promenader och bus med Zacko. Det blev en runda på gården och sen även en längs ån vid Hembygdsparken i Änglastaden. Härligt att vara ute och höra vårfåglarnas kvitter även fast att det blåst väldigt kallt.
 
Igår tittade jag på filmen Eat, pray, love med Julia Roberts och Tuva Novotny. Bra och mycket tankar väcktes till liv, se dem om du inte redan gjort det.
 
Nu snart sova, mycket att försöka hinna med imorgon och jag vill till gymmet med. Natti.
 
 
 

Hundpassning

Publicerad 2013-04-12 23:09:49 i Vardagligt,

Idag var det jobb hela långa dagen sen en snabb runda till mina hästar på gården och sen åt jag thai med mina föräldrar. Inget gym hans med idag, blir på söndag och då ska det köras triceps, bröst och mage.
 
Ikväll kom Stina förbi och lämnade sin "lilla" vovsing som jag ska passa tills imorgon natt.
 
 
Zacko
 

Dille

Publicerad 2013-04-11 18:55:32 i

Fått dille på torkade grönsaker från Parrots.
 

Benpass

Publicerad 2013-04-10 21:26:48 i Vardagligt,

Idag var jag på gymmet igen, två veckor sen sist och det gick.... inte alls bra. Främst för att det var så himla mycket folk på gymmet, halv fem var en mycket dum tid att sätta foten där. Två pers stod vid var maskin så jag fick snällt köra två maskiner och sen min mördarcirkel övning för rumpa och lår, därefter var det bara att ge upp. Hann inte heller riktigt känna hur min kropp påvekats av skräpmat och ingen träning på två veckor.
 
Imorgon blir det rygg, axlar och biceps. Mycket roligt att träna det. Mage, triceps och bröst är nog det tråkigaste.
 
 
Fileér :)

Dagens lunch

Publicerad 2013-04-06 12:20:35 i Mat och dryck,

Grovarbetare som jag är får jag ju ha ordentligt med lunch. Idag makrill på Hotell Erikslund, så att jag orkar med eftermiddagen också.
 
Härligt att våren äntligen är här!
 
m

Why so serious?

Publicerad 2013-04-03 23:30:49 i Vardagligt,

Dålig uppdatering här pga en massa trassel i mitt liv och flyttat precis. Står med kartonger upp till öronen.
 
Jag kommer aldrig att bli hel igen.
 
Ätit dålig mat och knappt någon mat den senaste veckan och snart inte varit på gymmet på två veckor. Tror att jag ska dit på fredag iallafall. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela